Levering:

Alle pakker sendes så hurtigt det kan lade sig gøre. Hvis du har bestilt garn der skal farves på bestilling, kan der gå op til to uger fra jeg har modtaget din bestilling til den bliver afsendt med posten. 

Alle bestillinger vil få et Track&Trace-nummer tilknyttet, og leveres inden for 2-3 hverdage efter afsendelse.

Fragtomkostninger:

Du vælger selv, om din bestilling skal sendes med GLS, PostNord eller DAO. Pris for forsendelse som pakke starter ved 35 kr. Hvis du køber for over 600 kr, er der fri fragt til pakkeshop.

Returnering:

Hvis du fortryder dit køb, kan du naturligvis returnere det inden for to uger og få dine penge tilbage. Du skal selv betale for returfragten. Garn skal returneres i samme stand som det er modtaget, dvs. det må ikke være vundet op eller strikket af. Det gør ikke noget, at banderolen er brudt. Kontakt mig venligst inden du returnerer din pakke, så vi kan lave en aftale.

Kvalitet:

Jeg kvalitetstjekker alt garn før det forlader mit værksted. Det er normalt, at der er en enkelt knude eller to i et fed garn. Farver gengives så præcist som muligt på billederne, men skærme er forskellige og der kan derfor forekomme forskelle på, hvordan farven vises. Hvert fed garn er desuden unikt, og der kan forekomme mindre forskelle i farve i de forskellige fed. Hvis du mod forventning skulle være utilfreds med kvaliteten eller farven på garnet, er du meget velkommen til at kontakte mig, og så finder vi en løsning, fx ved at det fejlbehæftede garn bliver byttet. Det gælder også selvom du har vundet garnet op eller er begyndt at strikke af det.