Oktober står i sokkernes tegn

I: 2016 Dato: tirsdag, oktober 4, 2016 Hit: 2048

Du kan tro, at der har været travlt i kulisserne her i den sidste uge, og jeg har nu ikke blot en, men to forskellige sokkerelaterede nyheder i shoppen. Så oktober er hermed officielt omdøbt til SOKtober:)

For det første kan jeg nu løfte sløret lidt for de sokkekits, som jeg fortalte om i sidste nyhedsbrev. (Hvis du ikke får det, så er der et tilmeldingslink her nederst på siden). Jeg har sammensat et lille kit bestående af 2 farver - en hovedfarve og en kontrastfarve. Kontrastfarven kan du bruge til at strikke fx hæl og tå i, eller du kan lave striber eller mønstre, eller hvad du nu kan finde på. Der kommer til at være et meget begrænset antal kits, og kun 1 eller 2 i hver farvevariant, så du skal ikke vente for længe med at få fat i det, du helst vil have. Dem, der modtager mit nyhedsbrev får førsteret til at købe kits, og efter en uge vil de kits der er tilbage, (hvis der er nogen) blive lagt ud så alle kan købe dem.

Jeg har knoklet med at skabe et par helt nye farver specielt til lejligheden, og min garnvinde har været på overarbejde med at vinde alle de søde, små mininøgler op. Er der noget mere nuttet end mininøgler? Det tror jeg ikke. Her er lige et ekstra billede af en af mine absolutte favoritkombinationer: Mosekone og den helt nye farve Morgendug på Pixi.

sokkekit i håndfarvet garn fra Cleo Garn

 

Kittet er en rigtig god mulighed for at lege med flere farver uden at skulle investere i to hele nøgler, og kan selvfølgelig også bruges til andet end sokker. Der er 100g i alt, og det er en perfekt mængde til fx en hue eller et par vanter. Du kan selvfølgelig også vælge at kombinere de to farver med en tredje ved at købe et ekstra nøgle, og så fx lave et sjal. Mulighederne er uendelige. Farverne ovenfor er kun et udsnit af det endelige udvalg. Der vil være kits i alle mine tre strømpegarner, Trask, Pixi og Vims.

Skriv dig op til nyhedsbrevet inden mandag den 10. kl. 12.00, så får du tilsendt et link til at købe inden alle andre.

Jeg lægger løbende flere billeder ud på min Instagram-profil, så følg også gerne med her.

Og det slutter ikke her! Jeg har nemlig indgået et lille samarbejde med Dieuwke fra Knitters Kitchen (tjek hendes blog her) om at lave nogle kits med tre farver, så du kan strikke de supertrendy Dip dye sokker, som hun har designet. Du kan købe opskriften her, og fra næste uge kan du købe garnkits med 3x50 gram garn i masser af forskellige farver, nogle af dem helt nye.

Her er lige en lille forsmag:

Kommentarer

Skriv en kommentar