Så er updaten online!

I: 2017 Dato: fredag, april 7, 2017 Hit: 2644

I de sidste par måneder har jeg haft alt for travlt med arbejde til at kunne bruge så meget tid på Cleo Garn, som jeg egentlig gerne ville. Men nu har jeg fået lidt bedre tid, og det skal selvfølgelig fejres med en masse garn og en bunke nye farver og varer. Det er jo den kreative skaberproces, der gør det hele så sjovt, så jeg har virkelig glædet mig til at få tid til at udvikle nye farver og idéer igen.

Jeg ville egentlig gerne have nået at farve mere, men jeg var i den grad forfulgt af uheld med farver, der gik galt og andre problemer, så sådan måtte jeg lære, at tingene ikke altid går som jeg planlægger...

Men pyt nu med det;)

En af de ting, jeg var helt sikker på, at jeg var nødt til at lave, var et minisæt. Der er bare et eller andet helt uimodståeligt over de søde minifed. Jeg valgte en palet med friske pasteller og speckles - sjove farver, der kan peppe en neutral sok op på en grå og blæsende aprildag, mens vi venter på at varmen kommer ordentligt i gang! Du finder sættet her.

Derudover har jeg sammensat en række farvekombinationer, især med tanke på tofarvede sjaler, som jeg er lidt småbesat af for tiden. Jeg har lavet eventyrinspireret kit på det nye garn Svip, og derudover har jeg farvet to farvekombinationer på Fnug og Pusling. Der følger ikke en opskrift med i Østen for Solen og Vesten for Månen-kittet, så jeg har fundet et par forslag til, hvad man kan strikke med det eller to af de andre farver.

Du finder sjalskittet her. Farverne er i øvrigt inspireret af den danske kunstner Kay Nielsens smukke illustrationer til eventyret Østen for Solen og Vesten for Månen, som også er printet på banderolen til kittet.

Her er et par ideer til sjaler:

Gratis opskrifter fra DROPS: 

Betalingsopskrifter fra Ravelry (på engelsk): 

  • Duane Park Triangle af Kirsten Kapur- trekantet sjal med flot farveovergang og blondekant.
  • Moon Shadows af Romi Hill - smukt halvcirkelformet sjal med blondemønster. 
  • The First Light af Vera Välimäki - stribet sjal med indsat blonde.
  • Laurelie af Lisa Hannes - super flot trekantet sjal med mosaikmønster. 
  • The Girl from the Grocery Store af Joji Locatelli - flot asymetrisk sjal med striber og blondemønster.
  • Spotlight af Janina Kallio - trekantet med striber og blondemønster

Der er selvfølgelig mange flere muligheder, men de her er nogle af mine favoritter.

Jeg glæder mig til at se, hvad I finder på:)

Kommentarer

Skriv en kommentar